• Zeer geslaagd Horeca-toernooi

• Na twee jaar van uitstellen (Corona) kon eindelijk weer het traditionele "Horeca-toernooi" op hemelvaartsdag gehouden worden. 8 teams hadden zich ingeschreven. Het weer zat mee zodat vele supporters via het terras de wedstrijden konden volgen. De sfeer was opperbest mede door de goede organisatie en de onvermoeibare vrijwilligers. De winnaar van dit toernooi, team van cafe Bommel, mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Deze beker en het toernooi werden opgedragen aan Bert ten Haaft, voormalig uitbater van cafe Betty Boop. Zijn gezondheid liet het helaas niet toe aanwezig te zijn, maar stelde dit gebaar zeer op prijs. Tijdens en na afloop was er gezellige muziek en maakte de bierpomp overuren. Dit toernooi bij de SV Zeist was een groot succes en zal de volgende jaren zeker herhaald worden.