• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

   

 • De algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 15 november, aanvang 20.00 uur.

  Zorg dat u erbij bent want er komen voor u als lid belangrijke zaken aan de orde, Tevoren kunnen belangstellenden de diverse stukken inzien (Bestuurskamer) 

 • Wedstrijdverslag FC Hilversum - SV Zeist

 • SV Zeist vergeet te scoren.

  Een zwaar gehavend SV Zeist moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen de kampioen Hilversum. De eerste helft deden beide teams niet veel voor elkaar onder. Met snelle counters ontstonden voor de SV Zeist een paar opgelegde kansen die helaas niet benut werden. Meestal valt de goal dan andere kant hetgeen nu ook gebeurde. In een wirwar van spelers scoorden de Hilversummers 1- 0. Via een snelle aanval over de vleugels werd de prima voorzet door Fabian Polman in het netje geschoten (1 – 1) Met deze stand ging de rust in. Na de rust verscheen een agressiever Hilversum in het veld waardoor de Zeist-mannen behoorlijk onder druk kwamen te staan. Soms met kunst en vliegwerk werd een doelpunt voorkomen. Weer een snelle uitval van Zeist, waarbij Jurre van Droffelaar alleen op de keeper af ging. Hij werd onreglementair onderuit gehaald, dus rode kaart dacht iedereen. Echter, de warrig fluitende scheidsrechter vond geel voldoende……. Even later weer zo’n snelle aanval over links. De voorzet hoefde alleen maar ingetikt te worden. Maar ook nu was de goal te klein en de bal ging langs de verkeerde kant van de paal. Hilversum zette SV Zeist nog verder onder druk en een droge knal in de verre hoek werd Zeist fataal. (2 – 1) Wat de Zeist-mannen ook probeerden, het lukte niet meer en zonder punten moest de terugweg weer aanvaard worden. De komende 3 wedstrijden moet nog flink aangepoot worden om de nacompetitie te ontlopen.

  ET