• AANMELDEN
    Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

     

  • Beste ouders/verzorgers,

    Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

  • Wedstrijd doven en slechthorenden

  • Zondag 23 april werd de wedstrijd voor doven en slechthorenden gespeeld op Dijnselburg. Er werd om de "Herman Grudelbach cup" gestreden tussen ZBSD uit Bergen op Zoom en ADSV uit Amsterdam. Onder leiding van onze scheidsrechter Said Bourich mochten de Amsterdammers na een 7 - 4 overwinning de beker mee naar huis nemen. Voor onze scheids was het een nieuwe ervaring omdat hij naast de fluit ook een vlag moest gebruiken bij overtredingen. Het was voor hem een verademing om zonder commentaar van de spelers deze overigens sportieve wedstrijd te leiden. Na afloop was er nog een rustig maar gezellig feestje.