• Voetbalclinic kinderen met een handicap

  • Stichting MZS.

    We gaan gewoon door !! DE benefietwedstrijd is net achter de rug of het volgende evenement staat al weer voor de deur. Jazeker, stichting MZS blijft doorgaan.

    A.s. vrijdag 10 november gaan wij weer een mooie voetbalclinic verzorgen en voor de tweede keer gaan wij de regio in, na Soest gaan wij nu naar Zeist. Jazeker ook voor scholen buiten Hilversum waar kinderen c.q. jong volwassenen met een beperking les krijgen, verzorgt Stichting MZS een voetbalclinic na Soest nu ook in Zeist. Uiteraard in samenwerking met Zwaluwen Jeugdactie en een donateursclub ! Ditmaal zijn wij te gast bij de SV Zeist.

    Ruim een maand geleden zijn wij in gesprek gegaan met SV Zeist of het mogelijk is dat wij voor de Meerklank school (SO en VSO onderwijs) uit Zeist een voetbalclinic  gaan verzorgen. Het antwoord was duidelijk; wij zijn uiteraard welkom en worden met open armen ontvangen op het complex van de SV Zeist (Sportpark Dijnselburg) Een prachtig gebaar van een mooie club die graag meedraagt aan ons goede doel.

    Maar liefst 50 kinderen in de leeftijd van 12 t/m 19 jaar gaan een voetbalparcours van 10 onderdelen afleggen. Het wordt weer een vrijdagmiddag om naar uit te kijken!!! En het mooie van deze samenwerking is ook nog eens  dat 7 a 8 man uit de selectie van SV Zeist ons komen helpen! Stichting MZS zal daarnaast zorgen dat de kinderen weer naar huis gaan met een goed gevulde goody bag.