• Start Ballenactie
    Deze week starten we bij SV Zeist met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die SV Zeist een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij SV Zeist.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

• Vertrouwenscontactpersoon

VERTROUWENSCONTACT-PERSOON

Beste lid,

Ik ben Marie-Jose Steenbeek en ik ben de vertrouwenscontactpersoon voor alle leden van onze club SV Zeist.

Als vertrouwenscontactpersoon ben ik het eerste aanspreekpunt bij:

-       (sexuele) intimidatie

-       Pesten

-       Bedreiging

-       Mishandeling

-       Alle vormen van discriminatie

-       Intimidatie

-       Doping

-       Machfixing

-       Enz.

Als jij te maken hebt met, voor jou, ongewenst gedrag dan kan jij bij mij terecht. Graag praat ik met jou over jouw probleem of issue. Samen zullen we kijken naar de vervolgstappen die genomen kunnen of moeten worden.

Na ons gesprek zal ik kort ons bestuur over jouw melding rapporteren zodat ook zij aandacht aan jouw probleem kunnen schenken. Deze melding kan ook anoniem. In dit geval zal het bestuur jou niet actief helpen met jouw probleem maar ze kunnen wel maatregelen nemen zodat zo’n situatie in de toekomst niet meer gebeurt.

Als vertrouwenscontactpersoon werk ik ook aan preventie van ongewenst gedrag. Als je tips of wensen hebt omtrent dit onderwerp kan je die ook met mij delen zodat ik die in het preventieplan mee kan nemen.

Kortom, als op de club jou iets is overkomen waar je mee zit, twijfel niet en neem contact met mij op. Ik ben er voor jou!

Groetjes,

Marie-Jose Steenbeek