• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat)   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Vertrouwenscontactpersoon

  VERTROUWENSCONTACT-PERSOON

   


                                           

  Beste lid,

  Ik ben Marie-Jose Steenbeek en ik ben de vertrouwenscontactpersoon voor alle leden van onze club SV Zeist.

  Als vertrouwenscontactpersoon ben ik het eerste aanspreekpunt bij:

  -       (sexuele) intimidatie

  -       Pesten

  -       Bedreiging

  -       Mishandeling

  -       Alle vormen van discriminatie

  -       Intimidatie

  -       Doping

  -       Machfixing

  -       Enz.

  Als jij te maken hebt met, voor jou, ongewenst gedrag dan kan jij bij mij terecht. Graag praat ik met jou over jouw probleem of issue. Samen zullen we kijken naar de vervolgstappen die genomen kunnen of moeten worden.

  Na ons gesprek zal ik kort ons bestuur over jouw melding rapporteren zodat ook zij aandacht aan jouw probleem kunnen schenken. Deze melding kan ook anoniem. In dit geval zal het bestuur jou niet actief helpen met jouw probleem maar ze kunnen wel maatregelen nemen zodat zo’n situatie in de toekomst niet meer gebeurt. 

  Als vertrouwenscontactpersoon werk ik ook aan preventie van ongewenst gedrag. Als je tips of wensen hebt omtrent dit onderwerp kan je die ook met mij delen zodat ik die in het preventieplan mee kan nemen.

  Kortom, als op de club jou iets is overkomen waar je mee zit, twijfel niet en neem contact met mij op. Ik ben er voor jou!

  Groetjes,

  Marie-Jose Steenbeek

  Vetrouwenscontactpersoon SV Zeist

  mjstess@gmail.com

  06-46197925