• Verslag VV Musketiers 1 - SV zeist 1

• Verslag VV Musketiers 1 – SV Zeist 1.
    Stevige buien en gure wind teisterden spelers en supporters van beide partijen. SV Zeist begon hoopgevend aan de wedstrijd. Echter, door te gehaast schieten werden een aantal opgelegde kansen jammerlijk om zeep gebracht. Ramon de Kruyf verscheen alleen voor de keeper maar deze wist zijn schot te keren. Het eerste kwartier hadden de paars-witten al dik voor moeten staan.
    Langzaam maar zeker kwamen de Musketiers onder de druk vandaan en creëerden gevaarlijke momenten voor het Zeist-doel. Een aantal spelers zaten vandaag niet goed in de wedstrijd. Dat kan natuurlijk een keer voorkomen, er zullen wel vaker mindere wedstrijden tussen zitten. Zeist ging steeds slordiger spelen, waardoor de passing ook niet secuur genoeg was en aanvallen in de kiem smoorden. Vlak voor rust wist Fikri el Ouahabi aan zijn verdedigers te ontsnappen en kon alleen op de keeper af gaan. Hij werd echter voor het strafschopgebied getorpedeerd. Hiervoor geldt maat 1 straf; rood. De warrig fluitende scheidsrechter (80 jr en niet zo snel meer) besloot echter dat een gele kaart voldoende was. De vrije trap bracht niets op en met een brilstand ging de rust in.
    Na de rust een zelfde spelbeeld. Twee toch wel hard werkende ploegen die verschillende kansen creëerden maar niet tot scoren kwamen. Gelukkig had Marc Outshoven er goed het oog in en wist een aantal schoten onschadelijk te maken. In de 69e minuut wist Fikri via een onnavolgbare actie met een effectvol schot de goed keepende laatste man van Musketiers te verschalken. 0 – 1.
    Een onnodig veroorzaakte vrije trap in de 75e minuut was er de oorzaak van dat Niels Jacobs van de Musketiers met een mooie kopbal de stand weer gelijk kon maken 1 – 1. Trainer Alvin Veldhuizen probeerde met een aantal wisselingen nog een voorsprong te forceren maar de taaie tegenstander hield stand waardoor SV Zeist teleurgesteld huiswaarts keerde. Bovendien zakten we ook nog een plaatsje op de ranglijst. Gelukkig is er nog voldoende tijd om dit te herstellen.
    ET