• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Verslag SV Zeist tegen Altius

 • Verslag SV Zeist 1 tegen Altius 1

   

  De Zeist-mannen hadden nog niet met de ogen geknipperd of de 0 – 1 stond al op het scorebord. In de tweede minuut kon Marc een corner niet vasthouden en met een geplaatst boogje verdween de bal in de goal.

  De mouwen werden extra opgestroopt en dat resulteerde in de 9e minuut tot een prachtig schot vanaf de 16meter-lijn door Sven van Dompzelaar 1 -1. Voorbeeld doet volgen en Altius  schoot ook van afstand de 2 – 1 in de touwen. Een mooie goal van Zeist werd afgekeurd wegens buitenspel, Jammer.  Altius was op schot, een voorzet van links werd direct ingeschoten. en verdween in de uiterste hoek. 1- 3. In de 27e minuut wist Sven een toegekende strafschop feilloos te benutten en met 2 -3 werd de kleedkamer opgezocht.

  Na de rust werd nog een tandje hoger ingeschakeld en wist Fikri El Ouahabi zich behendig vrij te spelen en rondde koel af 3 – 3. Het geloof was er weer, echter mooi opgezette aanvallen smoorden in schoonheid. Maar daar was hij dan, een voorzet van rechts werd slecht verwerkt door de goalie van Altius. Jurre van Droffelaar wist hier wel raad mee en werkte vakkundig af 4 – 3. Nou nog even doordrukken dacht iedereen, gezien het spel was de 5 – 3 nog een kwestie van tijd.

  Jurre werd gewisseld voor Dean van Someren die na een jaar geblesseerd te zijn, zijn kunsten weer mocht tonen. Jacco Pieters en Dennis van Schuppen vielen nog in voor de vermoeide Bart Engel en Naoufel Allouche.

  Een moment van onoplettendheid in blessuretijd deed Zeist toch nog de das om. Een ingooi van rechts en een gelukkige omhaal verdween tot ieders verbazing bij de tweede paal in het net, 4 – 4. Ontevreden verlieten alle spelers het veld. Altius omdat ze gedegradeerd zijn en Zeist omdat ze de laatste wedstrijd tegen Wasmeer toch nog een punt moeten pakken om aan de nacompetitie te ontkomen.

  ET