• Verslag Bunnik '73 tegen SV Zeist

 • Verslag Bunnik ’73 tegen SV Zeist

  SV Zeist Kampioen 4e klasse D.

  Er hing een gezellige sfeer op het complex van Bunnik ’73 aan de Tolhuislaan. Veel supporters uit Zeist waren naar Bunnik getrokken.

  De eerste minuten ging het spel op en neer, waarbij door beide partijen wat speldenprikken uitgedeeld werden. In de 8e minuut floot de scheidsrechter voor een overtreding, Joost mag weten waarom. Bunnik mocht op de rand van het strafschopgebied een vrije trap nemen. Het werd een kopie van de vrije trap van vorige week tegen FC Driebergen. Keurig verdween de bal langs het muurtje in de uiterste hoek, 1 – 0. Het werd even stil op het terras….. De volgende periode werd er erg nerveus gevoetbald. Er ontstonden wat kleine kansen voor beide partijen maar door onzorgvuldigheid werden deze om zeep gebracht. In de 35e minuut werd de doorgebroken Naoufel Allouche in het strafschopgebied vast gehouden. De toegekende strafschop werd door Rodney van Klooster onberispelijk ingeschoten, 1 – 1. De mannen van Zeist kregen de zenuwen wat beter onder controle en er volgden mooie combinaties. Het spel werd regelmatig van de ene kant naar de andere kant van het veld verplaatst. De Bunnik mannen kregen steeds minder grip op het spel. Er werden echter een paar mooie kansen onvoldoende benut en daar had veel meer uitgehaald kunnen worden. De rust ging met 1 – 1 in.

  In de 2e helft was Naoufel vervangen door Adil Tihouna. Hij liet direct weten wat zijn intentie was. De eerste de beste bal joeg hij net over de lat. De Zeist mannen namen gelijk het heft in handen en zette Bunnik onder druk. De bal kwam uit een voorzet van rechts tussen een aantal spelers in. In de 68e minuut zag Dean van Someren even zijn kans schoon en knalde de bal hard in de uiterste hoek, 1 – 2. In de 70e minuut kreeg een speler van Bunnik door een domme overtreding zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen. In de 71e minuut werd Levi van Rossum vervangen door Brahim Massaoudi en Fikri el Ouahabi door Luc Uriot. Door een man meer situatie kon Zeist er lustig op los combineren. De mannen van Bunnik hadden niet meer de kracht om Zeist pijn te doen. Veel schoten op de goal van Bunnik smoorden in een melange van benen of lichamen van de blauw-gele muur. In de 88e minuut Kon de ingevallen Ramon de Kruyf met een mooie voorzet Luc in stelling brengen. Met een bekeken schot bracht hij de eindstand op        1 – 3.

  Een verdiende overwinning omdat SV Zeist over de hele wedstrijd gezien het betere spel liet zien. Het eindsignaal ging gepaard met een groots vuurwerk. De feestvierende spelers met hun staf en de trouwe supporters van SV Zeist verlieten dansend en zingend het strijdtoneel.

  Een groot compliment en felicitaties voor trainer Alvin Veldhuizen maar ook voor zijn staf en spelers die er binnen een jaar voor hebben gezorgd om weer terug te keren in de derde klasse.

  Opstelling SV Zeist: Marc van Outshoven, Levi van Rossum, Thijmen Sterkenbur, Fikri el Ouahabi,  Daan Bayer, Dean van Someren, Sven van Dompzelaar, Rodney van Klooster, Abdelilah Tihouna, Naoufel Allouche, Nordin Boutchakourt.

  Wissels: Jacco Pieters, Adil Tihouna, Brahim Massaoudi, Ramon de Kruyf, Junior Bijron.

  E.T.