• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

   

 • De algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 15 november, aanvang 20.00 uur.

  Zorg dat u erbij bent want er komen voor u als lid belangrijke zaken aan de orde, Tevoren kunnen belangstellenden de diverse stukken inzien (Bestuurskamer) 

 • Verslag Baarn FC tegen SV Zeist

 • Alsof er niets meer op het spel stond, begon Zeist veel te slap aan deze wedstrijd. Veel balverlies, veel verkeerd geplaatste ballen en weinig tempo brachten Zeist al vroeg in de problemen. Misschien onderschatting van de ploeg die onderaan de ranglijst staat maar die wel degelijk vocht voor haar kansen.

  Deze kwamen er al gauw doordat de voorwaartsen van Baarn veel te veel vrijheid kregen. Na 3 minuten moest Marc al hard ingrijpen en kwam goed weg met “slechts” een gele kaart. Na 35 minuten kwam Zeist al op een achterstand van 2 – 0 door veel te laconiek ingrijpen. We hadden een blunder van de keeper nodig om met de rust met 2 – 1 naar de kleedkamers te gaan. Fabian Polman kon de bal gemakkelijk inschieten.

  Wakker geworden (ik weet niet wat de trainer heeft gezegd) kwam Zeist de 2e helft uit de startblokken. Al gauw wist Wilco van Eck met een snelle rush de keeper beheerst te verschalken en via een tegenstander viel de bal tegen het net 2 – 2. We kregen weer moed, nu even doordrukken. En ja hoor Fabian Polman scoorde voor de 2e keer, 2 – 3.

  Helaas moest Faisal Kaouass met een rode kaart wegens natrappen voortijdig het veld verlaten. Fikri had echt pech dat zijn vrije trap op de lat belandde. Drie minuten voor tijd kon Baarn de stand alsnog gelijk trekken. Een vrije trap kwam voor de goal in een kluwen van spelers terecht. Helaas kreeg een Baarn-speler het eerst zijn voet tegen de bal en deze eindigde ongelukkig in de goal 3 – 3.

  Dan moet het volgende week maar gebeuren tegen Altius. We hebben alles nog zelf in de hand om de nacompetitie te ontlopen.

  ET