• Verslag Baarn FC tegen SV Zeist

 • Alsof er niets meer op het spel stond, begon Zeist veel te slap aan deze wedstrijd. Veel balverlies, veel verkeerd geplaatste ballen en weinig tempo brachten Zeist al vroeg in de problemen. Misschien onderschatting van de ploeg die onderaan de ranglijst staat maar die wel degelijk vocht voor haar kansen.

  Deze kwamen er al gauw doordat de voorwaartsen van Baarn veel te veel vrijheid kregen. Na 3 minuten moest Marc al hard ingrijpen en kwam goed weg met “slechts” een gele kaart. Na 35 minuten kwam Zeist al op een achterstand van 2 – 0 door veel te laconiek ingrijpen. We hadden een blunder van de keeper nodig om met de rust met 2 – 1 naar de kleedkamers te gaan. Fabian Polman kon de bal gemakkelijk inschieten.

  Wakker geworden (ik weet niet wat de trainer heeft gezegd) kwam Zeist de 2e helft uit de startblokken. Al gauw wist Wilco van Eck met een snelle rush de keeper beheerst te verschalken en via een tegenstander viel de bal tegen het net 2 – 2. We kregen weer moed, nu even doordrukken. En ja hoor Fabian Polman scoorde voor de 2e keer, 2 – 3.

  Helaas moest Faisal Kaouass met een rode kaart wegens natrappen voortijdig het veld verlaten. Fikri had echt pech dat zijn vrije trap op de lat belandde. Drie minuten voor tijd kon Baarn de stand alsnog gelijk trekken. Een vrije trap kwam voor de goal in een kluwen van spelers terecht. Helaas kreeg een Baarn-speler het eerst zijn voet tegen de bal en deze eindigde ongelukkig in de goal 3 – 3.

  Dan moet het volgende week maar gebeuren tegen Altius. We hebben alles nog zelf in de hand om de nacompetitie te ontlopen.

  ET