• Verschroeide plekken op ons hoofdveld

• Helaas hebben we vastgesteld dat er een aantal schroeivlekken voor de tribune in ons mooie kunstgras zitten. Dat betekent dat er met hete voorwerpen of vuur het veld betreden wordt. Ook vinden we diverse peuken op dit veld..... Herstel van deze schade gaat vele honderden euro's kosten. Wij willen nogmaals benadrukken dat het ten strengste verboden is op het veld te roken of met hete voorwerpen, zoals vuurpotten of vuurwerk het veld te betreden. Eventuele schade zal verhaald worden op de veroorzakers. We hebben zo'n prachtig veld, laten we daar zuinig op zijn.