• Start Ballenactie
    Deze week starten we bij SV Zeist met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die SV Zeist een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij SV Zeist.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

• Van de Voorzitter

• Van de voorzitter,

Het valt niet mee om in deze tijd nog optimistisch te blijven en dat blijkt ook uit de vele demonstraties en kritiek op degenen die in Nederland het beleid bepalen. Ik begrijp ook, dat het moeilijk is om het iedereen naar de zin te maken. Er moeten moeilijke beslissingen genomen worden om niet alleen ons land, maar de hele wereld te behoeden voor nog meer onheil. Natuurlijk zijn er fouten gemaakt en vragen we ons af of het niet anders had gekund.

Laat ik mij beperken tot de zaken, die voor de sport en in het bijzonder onze vereniging, gelden. Laat ik het maar ronduit zeggen; we zijn alle maatregelen spuugzat. We hebben mondjesmaat  met allerlei beperkingen kunnen trainen . Maar het trainen met kleine groepjes verveelt nu toch wel. Alle hulde voor de trainers, die al hun creativiteit hebben benut om het iedereen naar de zin te maken. De competities zijn definitief gestopt en als het kan en mag hebben we nog een toetje in de vorm van een klein toernooitje in de maanden mei en juni. Ik vraag mij af of dit nog door kan gaan. We kunnen het seizoen 2020-2021 nu wel als verloren beschouwen, vergeten dus…………

Sommige van onze leden zagen het niet meer zitten en raakten gedemotiveerd en bezochten de trainingen niet meer. Ik begrijp heel goed dat je overweegt om wat anders te gaan doen en geen contributie of sponsorgeld meer wil of kan betalen. Niet doen !! …..want jouw cluppie, de SV Zeist, moet overleven en het komende seizoen weer met veel elan kunnen beginnen. Wij hebben in die 106 jaar wel meer in een diep dal gezeten. Wij hebben nauwelijks inkomsten en hebben zeker jullie steun in deze moeilijke tijd hard nodig. Mocht je in verband met privéomstandigheden problemen hebben met het nakomen van je financiële verplichtingen, schroom dan niet om één van de bestuursleden aan te klampen. We komen samen altijd tot een oplossing.

Tot op heden kunnen we gelukkig nog voldoen aan onze financiële verplichtingen. Wel met een stevige vinger op de knip.

Maar……..we gaan niet bij de pakken neerzitten, want aan het einde van deze donkere gang zie ik al weer licht verschijnen.

De corona-maatregelen worden langzaam maar zeker versoepeld. Onze senioren tot 27 jaar mogen weer onbeperkt trainen en ik ga ervan uit dat de ouderen  spoedig zullen volgen.

De vaccinaties worden sterk opgevoerd waardoor het aantal besmettingen zienderogen terug zal lopen. Deze zomer zullen alle beperkingen terug lopen en kunnen we weer op een terrasje zitten, wellicht op ons eigen terras op Dijnselburg. De gezelligheid die we zo gemist hebben, zal weer terug komen. De tribune weer gevuld met enthousiaste supporters, die eindelijk weer eens mogen schreeuwen. Twee splinternieuwe velden met alles erop en eraan die vóór de nieuwe competitie klaar zullen zijn en waarop onze spelers weer leuke wedstrijden kunnen spelen. Er zullen weer gezellige activiteiten plaats vinden zoals toernooien, feestavonden, bingoávonden enz. enz.

Halverwege april gaat men beginnen met de velden van Phoenix en ons nieuwe tweede veld. Het zal dan tijdens de trainingen wel een beetjes dringen worden op ons hoofdveld. Maar daar is wel een mouw aan te passen. In juni wordt het hoofdveld vervangen door een kunstgrasveld. In het vierde kwartaal wordt begonnen met onze kleedkamers.

Nog een nieuwtje; In april, de juiste datum is nog niet bekend, gaan we over op een nieuwe website. Daarnaast zullen alle mededelingen van de website ook vertoond worden op een scherm achter de bar. Aansluitend hierop kan u dan een app downloaden op uw mobiele telefoon, waarop dezelfde gegevens staan. Wij zijn momenteel druk bezig deze website op te bouwen en komen hierop spoedig terug.

Je begrijpt uit deze brief dat ik mijn enthousiasme en optimisme over wil dragen op iedereen die de SV Zeist lief is. Weg met die somberheid, kijk vooruit en…….. blijf de SV Zeist trouw.

We hebben nog een paar maanden tot de vakanties beginnen, gebruik deze tijd om weer lekker te trainen met af en toe een onderling wedstrijdje zodat je conditie maar ook je sociale contacten in stand blijven. Jeugdleden neem een vriendje mee naar de training. Wie weet vindt hij of zij het zo leuk dat ze lid willen worden. Trainers en leiders bedenk allerlei activiteiten en breng uw enthousiasme over op de spelers. Zij, maar ook hun ouders ,zullen dat zeker waarderen.

Ik wens u komende tijd veel positieve input, maar laten we degenen die het moeilijk hebben,, door welke omstandigheden dan ook, steunen.

Een altijd optimistische voorzitter,

Evert Terpstra