• Van de voorzitter 1

• Beste leden, sponsors en supporters,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mij met de brief “Van de voorzitter” tot u richtte. 1 januari is nu een mooi moment. Het is onwaarschijnlijk dat ik mijn toespraak tijdens onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst kan houden, dan maar op deze manier.

De corona-maatregelen gooien veel roet in het eten. Ik hoop voor iedereen dat de laatste maatregelen voldoende zullen zijn om weer een normaal leven te gaan leiden en we weer gezellig een praatje met elkaar kunnen houden in onze kantine.

Laten we even een moment stil staan en denken aan al diegenen die getroffen zijn door dit virus en het misschien niet overleefd hebben en aan iedereen  wiens bedrijf op de rand van de afgrond staat. Het vergt veel inspanning van ons allen om dit virus te verslaan. Probeer elkaar te begrijpen, te respecteren en te helpen.

Laten we onze (oud)leden gedenken die afgelopen jaar van ons heen gegaan zijn ; Frits Smit, Jürgen Groot, Thijs van Hunnik, Chris Bouwman, Mevr. Van Dompzelaar,  Mevr. Velthuizen, Ben van Nieuwenhuizen en Henk Veenendaal. Een vriendelijk en meelevend woord aan hun nabestaanden wordt in deze tijd zeer op prijs gesteld.

Ik ben er van overtuigd dat we in februari de draad weer op kunnen pakken en met enkele kleine aanpassingen, weer een balletje kunnen trappen en dat de competitie weer hervat kan worden. Onze nieuwe velden hebben we nauwelijks kunnen bespelen. Ons prachtige sportcomplex verdient het om weer volop bezocht te worden. De planning is, dat men dit jaar in de zomer, de huidige kleedlokalen gaat renoveren en uit gaat breiden. Het wordt alles bij elkaar een fantastisch sportcomplex dat in het tweede kwartaal van 2023 klaar moet zijn en waar we trots op zullen zijn.

Onze vaste groep vrijwilligers doet er alles aan om onze accommodatie op orde te houden.  Al vele weken zijn zij bezig met diverse werkzaamheden; blad ruimen, goten schoon maken, afvalbakken ophangen, lijnen trekken en allerlei opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Laten we deze kanjers helpen door onze eigen gebruikte spullen niet achter te laten en op te ruimen. Zo blijft ons park ons visitekaartje.

Onder jullie zullen er een aantal zijn die door het virus en het steeds maar weer onderbreken van hun activiteiten twijfelen om nog door te gaan. Ik kan dit wel begrijpen, dan weer wel voetballen, dan weer niet, dan weer wel weer trainen, dan weer met allerlei beperkingen, dan weer wel toeschouwers, dan weer niet, dan weer wel in de kantine dan weer niet, dan weer een bingo en dan weer niet….. Waarbij sommige maatregelen ook nog eens niet logisch en niet te begrijpen zijn.

Blijf je cluppie trouw, je zult er geen spijt van krijgen, want het einde van deze tunnel is weer in zicht. Spoedig ben je weer aan het voetballen met een “versnapering” na afloop. Het wordt weer gezellig op Dijnselburg. Nog even de tanden op elkaar!!!

De trainers staan weer te trappelen om binnenkort weer hun voetbalcreativiteit met jullie te delen. Voordat de competitie weer begint zullen we onze conditie weer op peil moeten hebben en de extra kilootjes weer weggewerkt. We waren zo lekker bezig, pak dit weer op, zodat de resultaten zodanig zijn dat de supporters weer met drommen naar onze wedstrijden komen.

Rest mij nog iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2022 te wensen,

Evert Terpstra