• Beste ouders/verzorgers,

Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

• Technische Staf 2021-2022

• SV Zeist verlengt contract met hoofdtrainer Richard van Schuppen.

Het bestuur van Sv Zeist heeft besloten om het contract met hoofdtrainer Richard van Schuppen met een jaar te verlengen.

Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en zien onder leiding van Richard en staf nog veel perspectief in de huidige spelersgroep.

Ook zijn we verlenging overeen gekomen met verschillende stafleden. Zo zal assistenttrainer Foad Khalota nog een seizoen doorgaan en zal keeperstrainer Koos Mosterd ook volgend seizoen de keepers trainen.Tevens zal Koos zaterdags op de bank plaatsnemen als assistent/leider.

Reiny Westerveld zal wederom (waar de tijd het toelaat) de rol van leider vertolken en zal Rob de Moet ook nog een jaartje als grensrechter te bewonderen zijn.

Helaas nemen we afscheid van Rob Bergers als leider , Rob heeft aangegeven na 4 seizoenen toe te zijn aan een andere invulling van de zaterdag en zal zeker nog langs de lijn aanwezig zijn als supporter. Namens het bestuur en spelersgroep en supporters bedankt voor je inzet Rob.

Bij het 2e elftal is ook goed nieuws te melden.

Hier zal trainer Andre van Randwijk zijn contract met een jaar verlengen. Ook hier is het bestuur zeer te spreken over de samenwerking met en de aanpak van Andre.

Tom van t'End en Arend de Bruin zullen het seizoen 21/22 ook weer als leider fungeren.

Sv Zeist is zeer tevreden over het aanblijven van beide trainers en andere stafleden en zien het seizoen 21/22 met vertrouwen tegemoet.

Nu maar hopen dat er binnenkort weer gespeeld mag worden.