• AANMELDEN
    Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat)   

  • Beste ouders/verzorgers,

    Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

  • Simone Parmentier benoemd tot Lid van Verdienste

  • Tijdens de Algemene ledenvergadering op 9 november werd Simone Parmentier benoemd tot Lid van Verdienste. Simone heeft vele jaren de functie van secretaris voor de SV Zeist vervuld. In goede en slechte tijden was zij een grote steun voor de vereniging. Zij was de enige vrouw in het bestuur, maar wist haar mannetje te staan. Helaas kon ze dit werk niet langer verenigen met het vele werk in haar eigen bedrijf. Zij blijft gelukkig de sponsorzaken nog beheren. Zij wordt opgevolgd door Gerdi Groeneveld. De voorzitter, Evert Terpstra, speldt haar voorzichtig de versierselen op die bij deze onderscheiding horen.