• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

   

 • De algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 15 november, aanvang 20.00 uur.

  Zorg dat u erbij bent want er komen voor u als lid belangrijke zaken aan de orde, Tevoren kunnen belangstellenden de diverse stukken inzien (Bestuurskamer) 

 • Quiz-Show Pingels en Pegels

 •  

  In het nieuwe tv-programma Pingels & Pegels, een wekelijkse voetbalquiz op sportzender ESPN, kunnen voetballers van amateurteams geld verdienen. Het programma wordt gesponsord door Holland Casino Online en is onderdeel van het eerder afgesloten partnership met ESPN en de Eredivisie.

  Het programma Pingels & Pegels wordt vanaf 8 maart 2023 iedere woensdagavond om 22.00 uur uitgezonden bij ESPN. In de quiz kunnen amateurvoetballers geld verdienen voor hun team door de vragen van Evenblij zo goed mogelijk te beantwoorden. De quiz staat volledig in het teken van het voorgaande voetbalweekend. Zodra de deelnemers een vraag goed beantwoorden mogen zij een strafschop nemen terwijl voormalig profkeeper Piet Velthuizen het doel verdedigt. Als de speler de pingel scoort, dan verdient hij pegels voor zijn team.

  De opnames voor deze quiz vinden overdags plaats op het hoofdveld van de SV Zeist. De volgende opnames zijn op: 7 maart, 24 maart, 7 april en 21 april.

  Toegang gratis.