• OVER DE PUNTENCLUB

De doelstelling van de puntenclub is om onze selectie te ondersteunen met trainings materialen, in de winter periode zaal huren en de spelers door middel van evenementen etc. het teamverband te bevorderen en zo ons 1e elftal te stimuleren een zo hoog mogelijk niveau te behalen.

Als u de S.V. Zeist een warm hart toedraagt dan stellen wij 't zeer op prijs als lid wordt van de onze puntenclub.

De financiële bijdrage werkt door middel van de door ons 1e elftal behaalde competitie punten.

U betaald dan bijvoorbeeld € 0,50 of € 1,00 (meer is nog mooier) per behaalde competitiepunt in het seizoen.

Ook is een vast bedrag per seizoen welkom.

Geef u op aan onze commissieleden:

Gerard Vos (oud) 0614646789
    Gijs Brink    0610422694
    Willem van Tellingen    0610275277

Uw bijdrage kunt u persoonlijk aan ons overhandigen maar overmaken kan ook onder vermelding van het seizoen op

rek.nr: NL49 RABO 037.83.83.175
    t.n.v. Punten Club S.V. Zeist