• Start Ballenactie
    Deze week starten we bij SV Zeist met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die SV Zeist een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij SV Zeist.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

• OVER DE PUNTENCLUB

De doelstelling van de puntenclub is om onze selectie te ondersteunen met trainings materialen, in de winter periode zaal huren en de spelers door middel van evenementen etc. het teamverband te bevorderen en zo ons 1e elftal te stimuleren een zo hoog mogelijk niveau te behalen.

Als u de S.V. Zeist een warm hart toedraagt dan stellen wij 't zeer op prijs als lid wordt van de onze puntenclub.

De financiële bijdrage werkt door middel van de door ons 1e elftal behaalde competitie punten.

U betaald dan bijvoorbeeld € 0,50 of € 1,00 (meer is nog mooier) per behaalde competitiepunt in het seizoen.

Ook is een vast bedrag per seizoen welkom.

Geef u op aan onze commissieleden:

Gerard Vos (oud) 0614646789
    Gijs Brink    0610422694
    Willem van Tellingen    0610275277

Uw bijdrage kunt u persoonlijk aan ons overhandigen maar overmaken kan ook onder vermelding van het seizoen op

rek.nr: NL49 RABO 037.83.83.175
    t.n.v. Punten Club S.V. Zeist