• Martin Termaaten overleden

• Maandag 22 augustus ontvingen wij het droevige bericht dat op 83 jarige leeftijd Martin Termaaten is overleden. Martin was erelid en het langst lid bij onze vereniging. Martin stond bekend als de beste banketbakker van Zeist. Wij mochten regelmatig meesnoepen van zijn heerlijke produkten. Bij de Sv Zeist heeft hij jaren gevoetbald (keeper) maar heeft het wat dat betreft nooit hoog geschopt. Naast het voetbal bekleedde hij vele vrijwilligersfuncties zoals; scheidsrechter, wedstrijdsecretaris enz. Martin was nog regelmatig te zien op Dijnselburg. De laatste tijd verplaatste hij zich in een scootmobiel omdat zijn gezondheid achteruit ging. Op maandag en vrijdag kwam hij altijd nog een bakkie doen bij de oud-gedienden. Tot op het laatst mistte hij bijna nooit thuiswedstrijden van het eerste.

Martin heeft zijn lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap en zal er dus geen condoleance en begrafenis zijn. Hij zal op 18 september herdacht worden.

Hierbij condoleren wij zijn vrouw Lettie en andere familieleden en wensen hen veel sterkte.