• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Lot Groot-van der Bijl overleden

 • Maandag 20 februari kregen wij het droevige bericht dat Lot Groot-van der Bijl op zaterdag 18 februari is overleden.

  Lot was de echtgenote van Theo Groot, onze oud ere-voorzitter. Lot was altijd nauw betrokken bij de SV Zeist, samen met Theo waren zij trouwe supporters van onze club maar in het bijzonder van hun kinderen en kleinkinderen.

  Hierbij condoleren wij Theo, zijn kinderen en verdere familie en wensen hen veel sterkte.

   

  Lot is thuis op de Burgemeester van Tuyllaan 4, 3707 CW Zeist.

  Daar is gelegenheid om afscheid van haar te nemen op woensdag 22 februari tussen 13.00 en 16.00 uur.

  Vrijdag 24 februari om 12.30 uur zal de plechtigheid plaats vinden in de aula van het crematorium Zeister Bosrust, Woudenbergseweg 40 te Zeist. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten  in de ontvangstkamer.

  Lot hield van bloemen.

   

  U kunt het afscheid ook volgen via de livestream. De link kunt u vinden in het condoleanveregister op:

  www. voorneveld-uitvaartzorg.nl