• Leerzame avond

• Met een leuke groep enthousiaste vrijwilligers van SV Zeist hadden we maandagavond BHV/EHBO training in onze kantine
    Na diverse oefeningen om te kunnen verbinden kwam ook het reanimeren aan bod, alle vrijwilligers hebben de juiste uitleg gekregen om te kunnen reanimeren, hopelijk zal dat nooit nodig zijn😬
    Uiteraard is de stabiele zijligging uitgevoerd en wat te doen bij verstikking etc…
    Inmiddels is onze mooie gezellige club paars wit weer een paar opgeleide Hulpverleners rijker Trots op onze vrijwilligers die hieraan deelnamen!

Omdat het slecht weer was, is een demonstratie over het blussen van diverse branden nu niet doorgegaan, Maandag 11 april om 18.00 uur zal deze demonstratie wel doorgaan. Wil je dit bijwonen, kom dan naar Dijnselburg. Misschien zit er in jou wel een potentiele brandweerman/vrouw.