• Waarom voetballen bij Zeist

  SV Zeist past de trainingsmethode Coerver toe in al haar trainingen. Zodat je bij Zeist een betere voetballer wordt, op welk niveau je ook voetbalt!!

  Door de Coevermethodiek die wij bij alle jeugdteams in onze wekelijkse trainingen toepassen wordt je steeds beter en wordt je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. 

  De Coervermethode is één van de bekendste trainngsmethodieken in het jeugdvoetbal. Het idee is, dat techniek de basis is van alle aspecten in het voetbal en dus ook in iedere oefenvorm centraal moet staan. Het gaat hier om techniek in iedere actie van het voetbal.

  Met de coervermethode traint Zeist iedereen op techniek en laat je kennis maken met verschillende passeerbewegingen. Vervolgens ga je als speler thuis met de beweging in de weer en oefenen ze de beweging tot ze het in perfectie beheersen. Het aanleren van passeerbeweging en het ontwikelen van het balgevoel is een kwestie van herhaling.

  Vervolgens breng je het in de praktijk Hierin moet balverlies niet bestraft worden. De tegenstander moet juist een stimulans zijn om acties te maken.

  De trainigen worden gegeven door ervaren trainers/voetballers onder leiding van Hoofdjeugd opleiding Hemn Ali. Trainers die als geen ander jouw kunnen uitdagen en de oefenstof kunnen uitleggen en voordoen.