• Het nieuwe Dijnselburg komt er aan

• Nadat de geplande verhuizing van de SV Zeist naar de Noordweg afgelast werd, heeft het bestuur van de SV Zeist vele vruchtbare gesprekken gevoerd met de gemeente.  Wij hadden grote plannen en vele wensen die nu uiteindelijk gaan leiden naar een prachtig sportcomplex op de voor ons vertrouwde plek op Dijnselburg. De gemeente wil sportpark Dijnselburg binnen afzienbare tijd opknappen en opnieuw inrichten.

Nieuwe indeling velden

Voor ons betekent dit plan een andere inrichting van de voetbalvelden waarbij ons hoofveld als kunststofveld  uitgevoerd wordt en een nieuw natuurgrasveld tegenover de hondenclub gerealiseerd wordt. Beiden volgens de  nieuwste methoden. De velden krijgen Led-verlichting enz.  Ook onze kleedlokalen worden gerenoveerd en er komt een uitbreiding van de kleedlokalen op de parkeerplaats achter onze accommodatie. Alles volgens de normen van het NOC/NSF.

Softbalvelden

Honk- en softbalvereniging HSV Phoenix komt  naar het sportpark en krijgt twee softbalvelden. HSV Phoenix moet haar velden achter Het Slot verlaten en zal 2 softbalvelden op het huidige veld 2 en het trainingsveld krijgen. Zij zullen samen met de SV Zeist gebruik maken van de huidige en nieuwe accommodatie.

Planning

Medio oktober 2020 wordt het plan aan de gemeenteraad voorgelegd. Als de gemeenteraad positief besluit dan start in november 2020 het werk aan de voetbal-/softbal-velden.

Naar verwachting zijn de velden in augustus 2021 klaar en is de accommodatie in het tweede kwartaal van 2022 opgeknapt en uitgebreid.

Kijk voor meer informatie en een film van het plan op https://www.youtube.com/watch?v=gwHIp-LbgtM&feature=youtu.be   (Blauwe tekst aanklikken)

What do you want to do ?
    New mail