• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat)   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Het nieuwe Dijnselburg komt er aan

 • Nadat de geplande verhuizing van de SV Zeist naar de Noordweg afgelast werd, heeft het bestuur van de SV Zeist vele vruchtbare gesprekken gevoerd met de gemeente.  Wij hadden grote plannen en vele wensen die nu uiteindelijk gaan leiden naar een prachtig sportcomplex op de voor ons vertrouwde plek op Dijnselburg. De gemeente wil sportpark Dijnselburg binnen afzienbare tijd opknappen en opnieuw inrichten. 

   Nieuwe indeling velden

  Voor ons betekent dit plan een andere inrichting van de voetbalvelden waarbij ons hoofveld als kunststofveld  uitgevoerd wordt en een nieuw natuurgrasveld tegenover de hondenclub gerealiseerd wordt. Beiden volgens de  nieuwste methoden. De velden krijgen Led-verlichting enz.  Ook onze kleedlokalen worden gerenoveerd en er komt een uitbreiding van de kleedlokalen op de parkeerplaats achter onze accommodatie. Alles volgens de normen van het NOC/NSF.

   Softbalvelden

  Honk- en softbalvereniging HSV Phoenix komt  naar het sportpark en krijgt twee softbalvelden. HSV Phoenix moet haar velden achter Het Slot verlaten en zal 2 softbalvelden op het huidige veld 2 en het trainingsveld krijgen. Zij zullen samen met de SV Zeist gebruik maken van de huidige en nieuwe accommodatie.

   Planning

  Medio oktober 2020 wordt het plan aan de gemeenteraad voorgelegd. Als de gemeenteraad positief besluit dan start in november 2020 het werk aan de voetbal-/softbal-velden.

  Naar verwachting zijn de velden in augustus 2021 klaar en is de accommodatie in het tweede kwartaal van 2022 opgeknapt en uitgebreid.

   

  Kijk voor meer informatie en een film van het plan op https://www.youtube.com/watch?v=gwHIp-LbgtM&feature=youtu.be   (Blauwe tekst aanklikken)

   

   

   

   
  What do you want to do ?
  New mail