• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

   

 • De algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 15 november, aanvang 20.00 uur.

  Zorg dat u erbij bent want er komen voor u als lid belangrijke zaken aan de orde, Tevoren kunnen belangstellenden de diverse stukken inzien (Bestuurskamer) 

 • Hans Cozijn nieuwe trainer SV Zeist

 • Na het dramatische vertrek van Daniel van Veelen moest er snel geschakeld worden door de technische commissie van de SV Zeist. Al snel viel het oog op Hans Cozijn uit Ijsselstein. Hij had ruime ervaring als trainer bij o.a. VVIJ, PVC en Zwaluwen Utrecht 1911. Hans zat al een tijdje zonder club maar dit beviel hem niet en wilde weer gauw aan het werk. Hij was bereid SV Zeist de helpende hand te bieden. Al gauw was men het eens over de voorwaarden en Hans kon deze week direkt aan de slag op Dijnselburg. Hij zal bijgestaan worden door Andre van Randwijk, die tijdelijk de honeurs van hoofdtrainer had overgenomen. Hij slaagde er overigens wel voor om in die ene week 3 punten binnen te halen !! 

  M.i.v. 1 november komt Hans officieel in dienst. Wij wensen Hans veel succes met deze nieuwe uitdaging.

  Het bestuur