• Enorme belangstelling beslissingswedstrijd

• Onder enorme belangstelling werd op ons sportcomplex de beslissingswedstrijd tussen TOV uit Baarn en vv Veenendaal gespeeld. Met bussen en vele auto's was het publiek van beide verenigingen naar Zeist getogen. Met veel kabaal en vuurwerk begon de strijd. De partijen gaven elkaar niet veel toe en na de verlenging (120 minuten) stond het scorebord nog steeds op 0 - 0. Na het laatste fluitsignaal van het goed leidende arbitrale drietal, stortten een aantal spelers doodvermoeid ter aarde. Zij hadden hun laatste krachten gegeven. Een strafschoppenserie moest uiteindelijk de beslissing geven. TOV trok hierbij aan het langste eind. Voor de komende competitie wijzigt er dus niets. TOV blijft in de 3e klasse en vv Veenendaal in de 4e klasse. Er heerste een fijne sfeer tijdens de wedstrijd, toeschouwers van beide partijen stonden door elkaar heen. Zo zou het overal moeten zijn, lekker samen genieten van dit leuke spelletje. SV Zeist vaarde er wel bij. Door de enorme inzet van de vrijwilligers was de kantineopbrengst een mooie opsteker.