• Dick Klomp overleden

• Afgelopen weekend ontvingen wij het treurige bericht dat Dick Klomp op zijn verjaardag, 24 mei, op 78-jarige leeftijd is overleden. Dick heeft vele jaren bij ons gevoetbald en was trainer/leider van onze jeugd. Dick kwam nog regelmatig een bakje koffie drinken of naar de wedstrijden kijken. In zijn vrije tijd was hij nog erg actief en gaf hij excursies in de natuur

Hierbij condoleren wij zijn echtgenote en kinderen en wensen hen veel sterkte de komende tijd.

Dick verblijft de komende dagen in het uitvaartcentrum van Monuta Nijenheim. Kroostweg 33 in Zeist., waar op vrijdag 31 mei van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid is om afscheid te nemen en de familie te condoleren. De familie zou het mooi vinden wanneer iedereen een onverpakte rode of witte bloem meebrengt.

Correspondentieadres: Kroostweg 33, T.a.v. familie Klomp, 3704 EA Zeist.

Het bestuur SV Zeist