• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat)   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Daniel van Veelen stopt als trainer.

 • Hoofd Trainer Daniel van Veelen stopt wegens gezondheidsredenen.

  “Het spijt ons te melden dat de samenwerking wordt stopgezet”, aldus een lid van de Technische Commissie binnen SV Zeist.

  “We danken Daniël voor zijn inzet binnen onze club en gaan noodgedwongen op zoek naar een vervanger.” Zijn gezondheid staat boven alles en we hebben meer dan respect voor zijn besluit.

  “Aan mezelf denken is voor mij nu belangrijker dan het trainerschap” Ik neem dit besluit met pijn in m’n hart. Mensen weten dat ik de laatste ben die het bijltje erbij neer gooit, zeker niet door onze slechte start, maar mijn gezondheid laat het helaas niet meer toe. Aldus Van Veelen.

  Ik weet zeker dat de punten gaan komen voor deze groep, daar ben ik van overtuigd. Dubbel zuur dat ik nu met nul punten en al na drie wedstrijden dit besluit moet nemen, maar ik kan helaas niet anders.

  SV Zeist gaat de komende week intern overleggen over de ontstane situatie, tot die tijd neemt assistent-trainer André van Randwijk de trainingen over.