• Nieuwe corona-protocol m.i.v. 26 januari 2022

• CORONA-PROTOCOL

Beste SV Zeist-leden, supporters en sponsors.                                                                        ,

Het kabinet heeft dinsdagavond 25 januari een aantal maatregelen  om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verder aangepast. Deze maatregelen gaan in vanaf  woensdag 26 januari. Voor het voetbal bij de SV Zeist betekent dit dat:

Vanaf, 26 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen (van competitie) wedstrijden zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip. Junioren en pupillen gaan aankomend weekend (29 jan) starten met het reguliere programma. Dit geldt ook op zondag (30 jan) voor ons 2e en 3e van de zondag (B-categorie) Vanaf 5 februari worden alle competitiewedstrijden hervat.

• Kantine mag weer open tot 22.00 uur. Het is verplicht 1,5m afstand te houden en het is verplicht een coronatoegangsbewijs met ID-bewijs te laten zien vanaf 18 jaar. Een vaste zitplaats is verplicht. Bij verplaatsingen en afhalen van consumpties is een mondkapje verplicht, ook voor kinderen van 13 jaar en ouder.
    • Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB) door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder.
    • Publiek mag weer aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen. Het publiek moet 1,5m onderlinge afstand bewaren, ook op de tribune (gele stippen) en het terras.

Wedstrijdfit

De afgelopen weken hebben met name de senioren voetballers niet kunnen voetballen. Juist voor deze groep is het raadzaam om zo snel mogelijk weer in actie te komen en zich voor te bereiden op de herstart van de competitie.

Verantwoordelijkheid
    Als laatste willen we benadrukken dat het omikron virus, de heersende variant op dit moment, zeer besmettelijk is. Dit is ook te zien aan de vele besmettingen die dagelijks erbij komen. Houd je hierdoor goed aan de basisregels, ook als je gevaccineerd bent.

• Bij klachten blijf je thuis en doe je direct een test
    • Voel je jezelf niet lekker tijdens de training, ga dan naar huis.
    • Houd 1,5 meter afstand
    • Was vaak je handen
    • Hoest en nies in je elleboog
    • Schud geen handen
    • Draag als trainer/coach je mondkapje zoveel mogelijk

Vanwege het corona-virus (COVID-19) en bijbehorende overheidsmaatregelen zijn er ook bij de SV Zeist speciale regels waar we ons allemaal aan moeten houden. Samen gaan we ons best doen om de trainingen en wedstrijden voor het komend seizoen zo goed mogelijk vorm te geven. Dat zal van ons allemaal de nodige creativiteit en flexibiliteit vergen. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen de richtlijnen, zowel van de overheid/RIVM als bij de club, altijd veranderen, maar dan laten we dit meteen via de bekende mediakanalen aan jullie weten.

Het zijn heel veel regels en daar zullen we allemaal aan moeten wennen. Toch willen we jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand gebruiken. Heb begrip voor de taak van de vrijwilligers, zij vinden het ook niet prettig u de toegang tot het complex te weigeren. Ga niet in discussie. We zullen het samen moeten doen !!

Het bestuur.