• Nieuwe corona-protocol m.i.v. 25 september

• CORONA-PROTOCOL

Beste SV Zeist-leden, supporters en sponsors.                                                                        ,

Het kabinet heeft vrijdagavond 17 sept een aantal maatregelen  om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verder versoepeld. Deze maatregelen gaan in vanaf  zaterdag 25 sept en gelden vooralsnog voor de komende tijd. Voor het voetbal bij de SV Zeist betekent dit dat:

1. Zowel jeugd als volwassenen mogen zonder beperkingen weer trainen en wedstrijden spelen.
    2. Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
    3. Er zijn weer toeschouwers toegestaan zonder beperkingen op ons complex Dijnselburg zowel bij trainingen als bij wedstrijden.
    4. Kleed- en doucheruimtes zijn geopend.

Algemene regels voor kantine en terrassen.

• voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties geldt dat een coronatoegangsbewijs niet verplicht is; Dus eten en drinken mag wel aan de bar besteld en mee naar buiten genomen worden.

• voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in de horeca bij sportverenigingen geldt:

• dat een coronatoegangsbewijs verplicht is van 13 jaar en ouder;

• geen maximaal aantal bezoekers;

• openingstijden horeca: tussen 06.00 ’s uur ochtends en 00.00 uur ’s avonds;

• entertainment is toegestaan.

• voor sporten die in een horecagelegenheid plaatsvinden ( darts, e.d.) geldt dat een coronatoegangsbewijs voor 13+ verplicht is;

• Voor sportevenementen zijn geen beperkingen voor deelnemers en publiek bij het beoefen van en kijken naar de sport;

Vanwege het corona-virus (COVID-19) en bijbehorende overheidsmaatregelen zijn er ook bij de SV Zeist speciale regels waar we ons allemaal aan moeten houden. Samen gaan we ons best doen om de trainingen en wedstrijden voor het komend seizoen zo goed mogelijk vorm te geven. Dat zal van ons allemaal de nodige creativiteit en flexibiliteit vergen. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen de richtlijnen, zowel van de overheid/RIVM als bij de club, altijd veranderen, maar dan laten we dit meteen via de bekende mediakanalen aan jullie weten.

Algemene regels op Sportpark Dijnselburg.

• Voor alles geldt; Gezond verstand gebruikenstaat voorop
    • Heb je klachten ? Blijf dan thuis en laat je testen.
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het sporten klachten ontstaan zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, licht hoesten, benauwdheid, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
    • Blijf thuis als je in quarantaine zit. (10 dagen na thuiskomst uit besmet gebied)
    • Vermijd drukte
    • Was vaak je handen met water en zeep
    • Ga vóór de training thuis naar het toilet.
    • Schud geen handen
    • Trainers en leiders houden toezicht op de afspraken bij en rondom trainingen.
    • Kom zo veel mogelijk met de fiets naar Dijnselburg
    • Men kan er voor kiezen zo veel mogelijk in trainingspak van/naar het sportcomplex te komen en de tassen mee naar het veld te nemen. Zeker voor de jeugd is dit een optie.
    • Neem je eigen bidon mee naar het veld.

Het zijn heel veel regels en daar zullen we allemaal aan moeten wennen. Toch willen we jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand gebruiken. We willen toch zo snel mogelijk weer voetballen ?? We zullen het samen moeten doen !!  Al 106 jaar hebben we vele stormen doorstaan, dus ook deze komen we weer te boven.

Het bestuur.