• Coronaprotocol m.i.v. 5 juni versoepeld

• CORONA-PROTOCOL

Beste SV Zeist-leden, supporters en sponsors.                                                                        ,

Het kabinet heeft vrijdagavond 28 mei een aantal maatregelen  om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan versoepeld. Deze maatregelen gaan in vanaf  zaterdag 5 juni en gelden vooralsnog voor de komende tijd. Voor het voetbal bij de SV Zeist betekent dit dat:

1. Jeugd t/m 17 jaar mag onderlinge wedstrijden spelen en tegen andere clubs.
    2. Sporters van 18 jaar en ouder mogen wedstrijden spelen tegen teams van hun eigen club. Zij mogen met niet meer dan 50 personen samen sporten.
    3. Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
    4. Er zijn geen toeschouwers toegestaan op ons complex Dijnselburg zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Dit geldt ook voor ouders..
    5. Rij-ouders naar een uitwedstrijd worden aangemerkt als teambegeleiding en hebben daarom toestemming om op de sportaccommodatie aanwezig te zijn.
    6. Spelers die klaar zijn met hun sportactiviteit, mogen niet bij een andere training of wedstrijd kijken, maar wel op het terras of in de kantine plaatsnemen.
    7. Kleed- en doucheruimtes zijn geopend.

Algemene regels voor terrassen en kantines.

1. Onze kantine en terras mogen open zijn van 06.00 uur tot 22.00 uur.
    2. Zowel in de kantine als op het terras geldt een maximum van 50 personen.
    3. Er is geen zelfbediening.
    4. Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan.
    5. Er is geen entertainment (zoals live optredens en videoschermen)
    6. De basisregels tegen verspreiding van corona blijven gelden. Zoals 1,5 meter
    7. Feesten op terrassen zijn niet mogelijk.
    8. U moet een zitplaats reserveren. (Kan ter plekke)
    9. Aan een tafel zitten maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand, dit geldt niet voor kinderen t/m 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
    10. Bezoekers uit hetzelfde huishouden mogen met meer mensen aan 1 tafel zitten
    11. U mag niet met tafels schuiven.
    12. Er is een verplichte gezondheidscheck.(paar vragen)
    13. Mondkapje in de kantine en toiletten is verplicht
    14. U betaalt zo veel mogelijk contactloos.

Vanwege het corona-virus (COVID-19) en bijbehorende overheidsmaatregelen zijn er ook bij de SV Zeist speciale regels waar we ons allemaal aan moeten houden. Samen gaan we ons best doen om de trainingen en wedstrijden voor het komend seizoen zo goed mogelijk vorm te geven. Dat zal van ons allemaal de nodige creativiteit en flexibiliteit vergen. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen de richtlijnen, zowel van de overheid/RIVM als bij de club, altijd veranderen, maar dan laten we dit meteen via de bekende mediakanalen aan jullie weten.

Algemene regels op Sportpark Dijnselburg.

• Voor alles geldt; Gezond verstand gebruikenstaat voorop
    • Heb je klachten ? Blijf dan thuis en laat je testen.
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het sporten klachten ontstaan zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, licht hoesten, benauwdheid, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
    • Blijf thuis als je in quarantaine zit. (10 dagen na thuiskomst uit besmet gebied)
    • Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder
    • Vermijd drukte
    • Was vaak je handen met water en zeep
    • Ga vóór de training thuis naar het toilet.
    • Schud geen handen
    • Trainers en leiders houden toezicht op de afspraken bij en rondom trainingen.
    • Kom zo veel mogelijk met de fiets naar Dijnselburg
    • Men kan er voor kiezen zo veel mogelijk in trainingspak van/naar het sportcomplex te komen en de tassen mee naar het veld te nemen. Zeker voor de jeugd is dit een optie.
    • Neem je eigen bidon mee naar het veld.

Het zijn heel veel regels en daar zullen we allemaal aan moeten wennen. Toch willen we jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand gebruiken. We willen toch zo snel mogelijk weer voetballen ?? We zullen het samen moeten doen !!  Al 106 jaar hebben we vele stormen doorstaan, dus ook deze komen we weer te boven.

Het bestuur.