• Coerver Intro Womens Only

 • Primeur bij SV Zeist: Eerste Coerver Women's Only Intro Cursus

  Op zondag 26 mei zal SV Zeist gastheer zijn van de allereerste Coerver Coaching Intro Cursus speciaal ontworpen voor vrouwelijke voetbaltrainers en coaches. Deze unieke gelegenheid markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Nederland.

  In een tijd waarin het vrouwenvoetbal een ongekende groei doormaakt en een steeds prominentere plek inneemt binnen de Nederlandse voetbalwereld, is het van cruciaal belang om de ontwikkeling van trainsters te stimuleren. Deze unieke gelegenheid biedt voetbaltrainsters de kans om kennis te maken met de Coerver Coaching methode.

  Op de locatie van SV Zeist kunnen vrouwelijke voetbaltrainsters en coaches een inspirerende dag verwachten vol inzichten en praktische trainingen geleid door onze C.E.O en Technical Director Rainel Woerdings. De focus zal liggen op het vertalen van de Skills van Ball Mastery naar wedstrijd effectieve situaties, met nadruk op Coerver Ball Mastery & Coerver 1v1 Moves.

  Het doel van deze cursus is om de aanwezige coaches, ongeacht hun ervaringsniveau of achtergrond, kennis te laten maken met de Coerver Coaching methode. Het pakket, beschikbaar voor € 135,- per coach, omvat 6 uur expertbegeleiding, oefenstof, drills & games, een Coerver Intro Handboek, een certificaat en 3 KNVB studiepunten.

  Mis deze kans niet om jezelf als vrouwelijke voetbaltrainer verder te ontwikkelen! Schrijf je vandaag nog in voor de Coerver Women's Only Intro Cursus op 26 mei 2024 bij SV Zeist.

  Details:
  Datum: Zondag 26 mei 2024
  Inloop: 11:00 uur
  Aanvang: 11:30 – 17:30 uur
  Locatie: SV Zeist, Huis ter Heideweg 19, 3712 DZ Huis Ter Heide

  Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek: https://coervercoaching.nl/training/coerver-intro-cursus-womens-only/