• Start Ballenactie
    Deze week starten we bij SV Zeist met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die SV Zeist een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij SV Zeist.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

• CLUBKLEDING

Voor wat betreft clubkleding heeft SV Zeist een exclusief contract met Sport 2000 te Zeist. Sport2000 levert een complete clubcollectie. (nieuwe-) leden kunnen rechtstreeks naar Sport2000 gaan aan de Voorheuvel 29 te Zeist om hun wedstrijdtenue, trainingskleding en sporttas te bestellen. Zij verzorgen ook drukwerk op maat zoals vermelding van uw naam op uw shirt.