• Ben van Nieuwenhuizen overleden

• Afgelopen zaterdag ontvingen wij het droevige bericht dat Ben van Nieuwenhuizen op zijn vakantieadres op 81-jarige leeftijd is overleden. Hij had zich juist verheugd om met z’n kinderen een paar weken vakantie te vieren in de voor hem bekende omgeving.

Ben is vele jaren actief geweest als terreinbeheerder op ons complex Dijnselburg. Hij was er dagelijks te vinden van ’s morgens vroeg tot laat in de middag en verrichtte allerlei noodzakelijke werkzaamheden. Hij was meestal ook aanwezig bij wedstrijden van onze teams in het weekend. Hij was dan ook het aanspreekpunt voor velen binnen en buiten de vereniging.

Zijn gezondheid werd erg broos en het zwaardere werk moest hij daarom aan anderen over laten.

Na overleg met het bestuur stopte hij in mei 2019 met deze werkzaamheden en kreeg een waardig afscheid van de selectie en overige Zeist-leden. Het viel en valt niet mee deze leegte op te vullen.

Wij zijn Ben erg dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend.

Wij condoleren zijn vrouw en kinderen en wensen hen veel sterkte.

Het bestuur van de SV Zeist.

De uitvaartplechtigheid zal in besloten kring plaats vinden.

De plechtigheid kan gevolgd worden op internet: zeist.plechtigheidonline.nl/login/NNHC-EF3J

Correspondentie:

Gerrie van Nieuwenhuizen-Vreeken,