• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Ne drie keer meetrainen kijken we samen of je geplaatst kan worden in een team om deel te kunnen nemen aan de competitie. Nieuwe leden van 5 jaar of ouder kunnen zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat). De jeugdcommissie neemt daarna contact met je op om verdere afspraken te maken.

   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Afsluiting A-28, afrit 3 Den Dolder

 • In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans werkzaamheden uit aan het geluidsscherm langs de A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en knooppunt Hoevelaken.

  Middels deze mail informeren wij u over de locatie en aard van de werkzaamheden en de mogelijke hinder als gevolg van deze werkzaamheden. 

   

  Locatie en aard van de werkzaamheden  

  Op de A28 worden in maart onderhoudswerkzaamheden aan het geluidsscherm uitgevoerd. Om deze werkzaamheden uit te voeren, wordt de A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en toerit Den Dolder rijbaanbreed afgesloten. Tevens wordt in de andere rijrichting (Den Dolder naar Utrecht) 1 rijstrook afgesloten.

   

  Datum afsluiting en gevolg van de werkzaamheden  

   

  Vrijdag 24 maart 20:00 uur tot maandag 27 maart 05:00 uur

  Om de werkzaamheden veilig uit te voeren wordt op de A28 het volgende voor alle verkeer afgesloten:

  • De A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en toerit Den Dolder (3)
  • Alle verbindingsbogen vanuit de A27 naar de A28 richting Hoevelaken
  • Afrit Science Park (2a en 2b) vanuit Rijnsweerd
  • Toerit Science Park (2a en 2b) richting Hoevelaken
  • Afrit Den Dolder (3) vanuit Rijnsweerd

   

  Let op; Op de A28 richting Utrecht (de andere rijrichting) is tussen aansluiting Den Dolder (3) en knooppunt Rijnsweerd ook 1 rijstrook afgesloten i.v.m. de werkzaamheden.

   

  Omleiding:

  • Voor het verkeer vanuit Utrecht richting Groningen en Amersfoort wordt een omleidingsroute ingesteld via A27 en A1 (omleiding letter A). Vertraging kan oplopen tot 60 minuten.
  • Voor het verkeer vanuit Utrecht richting UMC Science Park wordt een omleidingsroute ingesteld: Via N237 (omleiding letter H).
  • Voor het verkeer vanuit Groningen en Amersfoort richting Utrecht wordt bij knooppunt Hoevelaken geadviseerd om via de A1 en A27 te rijden. Vertraging kan oplopen tot 60 minuten.