• AANMELDEN
  Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat)   

 • Beste ouders/verzorgers,

  Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook uw kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil en kan ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. Als u de contributie of het lesgeld op dit moment niet meer kunt betalen, onderzoek dan vooral of het Jeugdfonds ook uw kinderen kan steunen. Klik voor meer informatie de volgende link aan: https://www.svzeist.nl/wp-content/uploads/svzeist/Jeugdsportfonds-1.docx

 • Aangepast Masterplan aangenomen

 • Wij zitten hier op het mooiste sportpark van de gemeente middenin de bossen. Hier wonen onze leden en hier willen we blijven. De sportverenigingen, belangengroepen en gemeente zijn al jaren bezig met plannen maken. Daardoor staat de ontwikkeling van ons complex stil. Kleedkamers voldoen niet meer aan de eisen en de lichtinstallatie is afgekeurd. Het opknappen van onze accommodatie is hard nodig. We gaan straks samenwerken met honk- en softbalvereniging Phoenix en delen straks de kantine en de kleedkamers. We zijn erg blij met dit plan.

                                                                                               

  Tijdens de raadsvergadering van vanavond, donderdagavond 12 nov, heeft de raad unaniem een besluit genomen. De bijstelling van het masterplan mag doorgaan !!!

  Voor SV Zeist, HSV Phoenix, SV Saestum en vv Jonathan staan er grote belangen op het spel en heeft dit besluit grote invloed op de toekomst van deze verenigingen.

  Wij houden u op de hoogte van de volgende stappen want er gaat binnenkort veel veranderen op Dijnselburg.

  Willem Jan Ritman, fotografie