• Start Ballenactie
    Deze week starten we bij SV Zeist met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die SV Zeist een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij SV Zeist.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

• AAN-AFMELDEN LIDMAATSCHAP

AANMELDEN
    Nieuwe leden zijn bij SV Zeist van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen.  Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier (klik dit aan en het inschrijfformuler verschijnt. Dit downloaden, volledig invullen, ondertekenen en versturen naar het secretariaat)                                                                                                                                                                                                 .
    Om lid te kunnen worden dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden voor lidmaatschap.
    Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen ook meedoen bij onze mini's.

Vanaf 6 jaar en ouder kunnen kinderen lid worden om mee te doen met competitievoetbal. Ze kunnen in overleg eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen.

Ook verwijzen we u naar onze gedragregels binnen onze club, deze kunt u hier vinden

AFMELDEN LIDMAATSCHAP
    Bij de SV Zeist is de termijn voor het lidmaatschap één jaar. Afmeldingen dienen voor 1 juni van het lopende seizoen schriftelijk te gebeuren t.a.v. de secretariaat S.V. Zeist,
    Frank van Borselenlaan 5, 3703 BA Zeist of per email: secretariaat@svzeist.nl onder vermelding van naam + geboortedatum van de af te melden speler(s).

OVERSCHRIJVEN
    Overschrijven naar een andere voetbalvereniging gaat digitaal. De nieuwe vereniging meldt u met uw relatiecode digitaal aan bij de KNVB. Overschrijven kan tot uiterlijk 15 juni 23.59 uur.

What do you want to do ?
    New mail